Forum gildii "In ExTrEmO"
1.Wspomnienia Poprzedniej postaci.
Zanim grałem moim warkiem to przedtem grałem taurenem hunterem o ciekawym imieniu Malgrumm, mam na dysko pare ciekawych screenów z tego.
1. Pierwsza czacha która mi nie odpuściła i mnie z kumplem z tym samym lvl-em co on gonili mnie przez całe SV.
2. Mój pet czyli Dzik Boczek, znalazłem go na RFK, od tego czasu był moim najlepszym towarzyszem. Chrumkał kołysanki do ucha, kwiczał, a nawet pomagał znaleźć trufle lub tankował mi mobki.
3. Pierwsza insta "na solo" Gnomerengan, na początku były jakieś brzydale ale potem pojawiały się jakieś mechaniczne kurczaki oraz jakieś inne robociska.
4. Pierwszy poważny wypad na alliance. W towarzystwie trolla maga na 70 lvl wpadliśmy odwiedzić naaru (ten dziwaczny fioletowy krysztal) którego czczą te jeźdźcy hefalumpów czyli draenei.
5. a oto przykład umiejętności kampienia zwłok na poziomie experta.
2. ciekawe screeny z obecnej postaci
1. Pierwszy screen jaki zrobiłem dragalusem (wtedy było widać dragalus to czarny tauren)
2.Wiwernowy pociąg XD
3. Pozdrowienia z hilsbrad foothills. WIdać ze owa blood elfka jest w guildi "Miłoś i wolnośc" czyli chyba oznacza to że każdy musi uprawiać miłość fizyczna i być wolnym od ubrań
4. Ten ***** olbrzym miał więcej mchu na klacie odemnie, więc musiałem go zabić
Ostatnio edytowany przez Dragalus (2009-07-14 10:10:38)